vrijdag, 28 september 2012

Varkenshersenen

Vandaag een waanzinnig idee gehad en gedaan , nl. bij de beenhouwer lag er een delicatesse , wat voor vele een nachtmerrie zou zijn ,
maar voor mezelf een uitnodiging tot eten , varkenshersenen !
Heb die eerst laten garen in een groentenboullion (15 minuten) ,dan stevig aanbakken in een pan met een deel
smout en een deel boter een 1 teentje knoflook , nadien onder folie laten rusten , om intussen ook een 100gr rijst te laten koken , 1 ei hard koken (in de magnetron , 40 sec.!)
dan 2 scheppen v/d groentenboullion laten in koken in de braadpan en een beetje aandikken
om dan met een glaasje wijn te genieten

varkenshersenen
lees meer voor meerdere bereidingen

22:09 Gepost door jean d in groenten, hobby-kok, keuken, recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.